Klantbeoordelingen

Wij zijn meer dan tevreden met Machiel Middelburg als financieel adviseur van OAMKB De Jong & Middelburg. Hij is enorm betrokken en geïnteresseerd, denkt altijd mee, houdt het overzicht en is ook nog eens leuk gezelschap. Daarnaast is de online tooling zeer gemakkelijk en inzichtelijk, waardoor we altijd real time zien hoe we ervoor staan. Dus van ons krijgt hij een hele warme aanbeveling.

Robin Keeris, People like us

 

 


 

De combinatie van een online administratie waarin je zelf niet hoeft te boeken en een betrokken adviseur die alles in de gaten houdt en adviseert waar dat nodig is, werkt voor ons bedrijf perfect. Marco is altijd goed bereikbaar en reageert vlot en adequaat op de vragen die we hebben. Je krijgt hier zoveel meer dan bij anderen.

Wouter Vrooland, WP Werkpsycholoog

 


 

Ik ben erg tevreden met de diensten van Machiel Middelburg. Ik heb een heel goed inzicht in mijn financiën, weet precies wat er gaande is en als ik vragen heb is Machiel makkelijk bereikbaar en komt hij snel met een antwoord of oplossing. Ook de gesprekken die we van tijd tot voeren helpen mij als ondernemer verder.

Eline Toet, Elffers Loopbaanadvisering B.V.

 


 

Niet meer op zoek via internet voor een boekhouder of financiële ondersteuning.... nergens voor nodig. Gewoon Marco de Jong OAMKB in Hilversum. Hij werk met Yuki, een uitermate klantvriendelijk programma . Hijzelf is een innemend persoon die zich inleeft in je behoefte. Wij zijn in ieder geval uitermate gelukkig met deze keuze.

Hilde Quaadgras

 


 

Ik ben erg tevreden met OAMKB De Jong & Middelburg. Ik had al bij de kennismaking een goed gevoel over de heer Middelburg. Dankzij hem heb ik eindelijk al mijn administratie weer op orde! ik kan 24/7 bij mijn documenten komen en mijn financiële status bekijken. Hij komt graag langs wanneer nodig. denkt graag mee en controleert altijd of alles klopt in mijn administratie. dankzij hem is alles op orde en duidelijk voor mij en worden mijn vragen altijd heel snel beantwoord.

Een top boekhouder en echt een aanrader!

Bewar Tahir, JV Installatie

 


 

Een top boekhouder met passie en een geweldig systeem! Helemaal blij!

K.Nijtmans, Chocolaterie Patisserie Nijtmans

 


 

Administratie is niet mijn favoriete activiteit, maar ik ben erg blij met mijn keuze om hulp te vragen aan OAMKB dat gebruik maakt van het boekhoudprogramma Yuki. Marco de Jong is snel, professioneel en praktisch in zijn advies. En het programma Yuki maakt dat ik continue inzicht heb in mijn boekhouding (via de mobile app en online). Ik kan OAMKB en Marco van harte aanbevelen.

Loes Plas