Ons verhaal

Een samenwerking moet altijd gericht zijn om onze klanten zowel zakelijk als ook privé vooruit te helpen.

Oprichters en eigenaren van OAMKB De Jong & Middelburg zijn Marco de Jong en Machiel Middelburg. Zij hebben hun sporen verdiend in de accountancy, financiële instellingen en bij toeleveringsbedrijven voor de gezondheidszorg. Hiermee heeft het kantoor, samen met alle medewerkers, een brede kennis in huis om naast MKB ondernemers ook medisch professionals van goed advies te kunnen voorzien.

Regelmatig krijgen wij binnen onze adviespraktijk vragen over allerlei gebieden, van het overnemen van een praktijk, het verzorgen van de financiële administratie, financiering tot juridische ondernemings- en samenwerkingsvormen. Ondernemers hechten volkomen terecht veel waarde aan persoonlijke aandacht van hun financieel adviseur en dat kun je alleen bereiken door persoonlijk contact. Daarom is ons streven onze klanten ervan te overtuigen ruimte in hun drukke agenda te reserveren om meerdere keren per jaar aan tafel te gaan zitten om gestelde doelen weer duidelijk in het vizier te krijgen en de voortgang te bespreken.

Om onze klanten van goed advies te voorzien, door professionals die het werkgebied van de klant ook begrijpen, is er binnen ons kantoor een duidelijke splitsing wat betreft specialisaties. Er is een bedrijvengroep die zich richt op begeleiding en advisering van MKB klanten en een groep die zich meer richt op de medici.

Om dit in goede banen te leiden heeft OAMKB De Jong & Middelburg de filosofie dat een samenwerking altijd gericht moet zijn om onze klanten zowel zakelijk als ook privé vooruit te helpen. Wij geloven niet dat onze meerwaarde voor de klanten alleen zit in het verwerken van de administratie, maar juist in de advisering en begeleiding naar de toekomst toe. Daarbij zeggen wij wel dat de financiële administratie niet vergeten mag worden omdat een actuele administratie, voorzien van de juiste managementinformatie, hét uitgangspunt is om een zinvolle advisering te kunnen garanderen. Ondernemers zitten niet te wachten om uren per week bezig te zijn met het aanleveren van financiële documenten, daarom gebruikt OAMKB De Jong & Middelburg een platform waarbij documenten heel eenvoudig middels uploaden, email of mobiele app aangeboden kunnen worden aan de boekhoudsoftware. Bankrekeningen worden gekoppeld zodat ook daar geen omkijken meer naar is. Deze online werkwijze levert de ondernemers een aanzienlijke tijdsbesparing op met maximale inzage van de eigen actuele financiële situatie.

Bovenstaande klinkt natuurlijk allemaal mooi, maar is dit dan het allerbelangrijkste in een samenwerking efficiency en financiële inzage? Nee, wij hebben het standpunt dat een zinvolle samenwerking begint met het feit dat er tussen de ondernemer en zijn / haar adviseur een wederzijdse klik moet zijn, waarbij men elkaar verstaat en zodoende het optimale resultaat te behalen.

De OAMKB De Jong & Middelburg werkwijze hanteert niet het alom bekende “eierwekker principe”. Wanneer jij als klant belt, appt of mailt met ons kantoor, zul je hiervoor nooit een aparte factuur krijgen, wij werken transparant en factureren op een transparante manier. Voorafgaand aan de samenwerking wordt er een vast maandtarief afgesproken waarvoor wij de schriftelijk wederzijds overeengekomen werkzaamheden uitvoeren.

OAMKB De Jong & Middelburg is kantoorhoudend in Hilversum. Informatie omtrent medici vind je op de website: www.oamkbzorg.nl. Tevens kun je hier veel informatie vinden over gezondheidszorg gerelateerde onderwerpen.

Wanneer jij als MKB ondernemer of medisch professional meer wilt weten over ons kantoor, de mensen en onze unieke werkwijze, neem dan contact met ons op voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.